top of page

Cum platesc

     

     Modalitatile de plata disponibile sunt:

 

Plata ramburs

  • Plata ramburs se face numerar in momentul livrarii catre curierul care face livrarea produselor. Valoarea de plata este cea afisata la       momentul incheierii comenzii si trimiterii ei spre procesare fara comisioane suplimentare    

 

Plata online prin card bancar

  • In cazul platilor efectuate cu cardul , ve-ti fi directionati catre pagina securizata a procesatorului de plati .....Platile se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera siguranta in achizitia produselor si serviciilor pe internet. Informatiile privind datele cardului bancar nu vor fi transferate sau stocate pe serverele www.frammino.com sau pe serverele procesatorului de plati ci vor fi trimise direct bancii emitente pentru aprobare. 

  • In cazul sistemului 3D secure pentru plata cu carduri Visa/Visa Electron sau MasterCard/Maestro si odată ce te-ai înregistrat și ți-ai creat propriul SecureCode, ți se va solicita în mod automat de către instituția financiară la finalizarea comenzii pentru a furniza SecureCode-ul tău de fiecare dată când efectuezii o achiziție cu cardul de credit sau de debit înregistrat la comercianții online parteneri. SecureCode-ul tău este confirmat rapid de către instituția financiară și apoi achiziția este finalizată. SecureCode-ul tău nu va fi niciodată împărtășit cu comerciantul. Este la fel ca și la introducerea codului PIN la un ATM.

bottom of page