top of page

Cum comand

       Navigand pe site-ul nostru ca vizitator sau ca si client aveti ocazia sa descoperiti  produsele , ofertele , promotiile si reducerile noastre si         aveti posibilitatea sa alegeti unul sau mai multe produse ce va trezesc interesul.

 • Selectarea produselor

 • In primul rand trebuie sa cauti sau sa navighezi pana gasesti produsul dorit. Motorul de cautare dupa cuvintele cheie este situat in aproape fiecare pagina din magazin. Vei gasi, de asemenea, in aproape fiecare pagina, categoriile de produse listate in magazin. Atunci cand gasesti un produs care te intereseaza, apasa numele sau imaginea obiectului pentru a deschide pagina de prezentare a acelui produs.

 • Selectarea produselor dorite                                                        

 • In momentul in care ai gasit un produs pe care doresti sa il achizitionezi, apasa pe butonul "ADAUGA IN COS". Vei fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde ai optiunea sa vizualizezi lista de produse existente in cos, sa modifici cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi sau sa renunti la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul "CONTINUA CUMPARATURILE".

 • Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

 • Daca doresti sa comanzi un produs, apasa link-ul “ADAUGA IN COS” situat in partea dreapta-sus a paginii de prezentare a produsului. Foloseste link-urile din bara de navigare sau butonul “CONTINUA CUMPARATURILE” pentru a continua cautarea produselor pana cand cosul de cumparaturi contine toate produsele pe care doresti sa le comanzi. Poti accesa in orice moment cosul tau apasand iconul specific (cosul) aflat in partea dreapta a fiecarei pagini a magazinului.

 • Informatii pentru expediere

 • Pentru a finaliza comanda, apasa pe butonul "FINALIZEAZA COMANDA". In cazul in care esti client nou, va trebui sa iti creezi mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu iti va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care vei putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selecteaza optiunea ”Completeaza o noua adresa pentru plata” si introdu informatiile dorite.

 • Finalizarea comenzii

 • Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi si foloseste campul ”COMENTARII COMANDA”, care iti va permite sa trimiti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul "TRIMITE COMANDA” pentru a trece la pasul urmator.

 • In functie de caracteristicile comenzii tale si de optiunile disponibile, este posibil sa ti se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Vei putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

bottom of page